Mijn naam is Steffannie de Groot – Zeijderveld.

Samen met mijn man Maikel en onze kinderen woon ik in het prachtige Amersfoort Zuid.

In 2005 kochten wij een oud huis en hebben dat helemaal naar eigen wens verbouwd. Na de verbouwing kwam voor mij het leukste gedeelte………..INRICHTEN!

Urenlang dwalen en rondstruinen over antiekmarkten…..je kunt me haast niet gelukkiger maken, hier in Nederland maar ook in België en Italië ben ik met regelmaat te vinden opzoek naar verborgen schatten. Een enkele keer zonder “buit” maar meestal een auto (soms zelfs een busje!) vol prachtige oude spullen. Die oude spullen doen iets met mij! Meubelstukken met een verhaal dat erachter schuilt, je ziet het/je voelt het……………… een kast, een kroonluchter, een kerkbank, oude bioscoopstoeltjes, een antieke spiegel, het kan werkelijk van alles zijn en ik kan er geen genoeg van krijgen…….….het is mijn grootste hobby!

Mijn stijl is een combinatie van landelijk, sober, stoer, industrieel met een voorkeur voor natuurlijke materialen en oude meubelstukken. Ik ben dol op het combineren van diverse stylen en gooi ook bij ons thuis regelmatig de hele boel om. Mijn inspiratie haal ik dagelijks bij mensen thuis, bij bedrijven, bezoek aan woonbeurzen, buiten, wanneer ik op reis ben en ook blijf ik bij welke trends er zijn of komen door de vakbladen en media.

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben in de makelaardij bij diverse kantoren in Amersfoort, honderden woningen te hebben gezien kan ik inmiddels zeggen dat ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan als het gaat om inrichten, interieuradvies en re-stylen.

Als gecertificeerd verkoopstyliste ben ik aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Dit is een landelijk netwerk met een keurmerk voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.